Laser Eraser: Suntem singurii din România specializați în procesul de scoatere tatuaj!

Laser Eraser, De Laser Eraser
Luni, 22.05.2023

Laser Eraser: Suntem singurii din România specializați în procesul de scoatere tatuaj!

Cine este pacientul ideal  pentru îndepărtarea tatuajelor?

Aveți un tatuaj pe care doriți să îl eliminați;

Nu aveti afectiuni ale pielii sau boli autoimune;

Aveți așteptări realiste pentru această procedură

Înțelegeți riscurile și posibilele efecte secundare ale unui tratament îndepărtare tatuaje;

 

De ce oamenii își sterg tatuajele?

Fiecare are propriul motiv pentru care vrea să îndepărteze un tatuaj. Unele dintre cele mai comune motive sunt:

Nu-ți mai place tatuajul.

Slujba ta nu permite tatuaje vizibile.

Tatuajul tău îți amintește de cineva sau ceva care a avut un impact negativ asupra vieții tale.


Există diferite tipuri de scoatere a tatuajelor disponibile, inclusiv:

Îndepărtarea tatuajelor cu laser: laserele sunt fascicule de lumină focalizate direcționate spre pielea ta. Laserele încălzesc particulele de cerneală din piele pentru a le descompune în particule mai mici, care sunt mai ușor de îndepărtat de sistemul imunitar. Pot fi necesare mai multe sesiuni de terapie de scoatere a tatuajelor cu laser pentru a elimina un tatuaj permanent.

Dermabraziunea: Dermabraziunea este un tip de procedură chirurgicală în care un instrument special îndepărtează straturile exterioare ale pielii care conțin cerneală pentru tatuaj. Veți avea nevoie de o anestezie locala sau generala pentru această procedură. După procedură, veți avea o rană deschisă pe piele care trebuie să se vindece.

Peelingurile chimice: Peelingurile chimice folosesc substanțe chimice precum acidul tricloroacetic pentru a îndepărta cerneala permanentă de pe piele. Un medic va aplica substanța chimică pe piele, ceea ce va face ca straturile exterioare ale pielii să se decojească.

Excizia chirurgicală: o excizie chirurgicală este o procedură chirurgicală de tăiere a pielii care conține un tatuaj. Un chirurg vă va sutura pielea rămasă, după îndepărtarea pielii tatuate. Această procedură funcționează bine cu tatuajele mici și nu este eficientă pentru tatuajele mari.

Creme pentru îndepărtarea tatuajelor: Cremele pentru îndepărtarea tatuajelor sunt disponibile, dar nu sunt la fel de utile in indepărtarea tatuajelor ca in alte terapii. Puteți folosi creme pentru îndepărtarea tatuajelori acasă, frecând crema pe pielea unde aveți un tatuaj nedorit. Majoritatea cremelor de îndepărtare a tatuajelor conțin acizi care vă pot irita sau deteriora pielea. Cremele pentru îndepărtarea tatuajelor funcționează lent, așa că ar putea dura câteva luni de utilizare zilnica înainte de a vedea rezultatele.

Care este procesul unei proceduri de îndepărtare a tatuajelor cu laser?

Înainte de procedură, vă veți întâlni cu un medic calificat și certificat care vă va evalua situația și vă va informa asupra procesului de stergere a tatuajelor. Ei vă vor evalua sanatatea pielii și vă pot pune întrebări care ar putea include:


Când a fost făcut acest tatuaj?

Ați trecut prin vreo procedură anterioară de îndepărtare a tatuajelor?

Tatuajul a fost aplicat de un amator sau profesionist?

Medicul dumneavoastră va măsura, de asemenea, dimensiunea tatuajului dvs. și ar putea să-i facă o fotografie pentru a înregistra evolutia procedurii dumneavoastră. Medicul dumneavoastră va alege un plan de tratament în funcție de tipul și culoarea cernelii din tatuaj și de adâncimea pigmentului de tatuaj din pielea dumneavoastră.


În timpul unei proceduri de îndepărtare a tatuajelor cu laser vă puteți aștepta să se întâmple următoarele:

Veți purta ochelari de protecție laser pentru ochi.

Reacția pielii dumneavoastră la laser este testată pentru a determina cea mai eficientă energie pentru tratament.

Tratamentul în sine constă în plasarea unei piese de mână pe suprafața pielii și activarea luminii laser în mod repetat (puls) pe suprafața tatuajului.

Tatuajele mai mici necesită mai puține pulsuri, iar cele mai mari necesită mai multe pulsuri. În ambele cazuri, scoaterea tatuajului necesită vizite multiple pentruun tratament complet. După fiecare tratament, tatuajul ar trebui să devină mai putin vizibil.

După fiecare sesiune, medicul dumneavoastră vă va oferi instrucțiuni despre cum să vă îngrijiți pielea acasa.


Laser Eraser este singura clinică din România, specializată pe ștergerea tatuajelor. Pentru aceasta, folosim cel mai performant laser din lume „standard de aur”: RevLite de la ConBio care ajută la îndepărtarea tatuajelor în mod eficient și fără efecte negative.

Articole recomandate


PROGRAMEAZĂ O ȘEDINȚĂ ACUM

Va rugam sa completati campurile necesare.