Intrebari frecvente

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE ÎNDEPĂRTAREA TATUAJELOR


Vă răspundem prompt la orice nelămurire pe care o aveți cu privire la scoaterea tatuajelor care nu vă mai sunt pe plac. Specialiștii Laser Eraser cunosc detaliile necesare pentru ca tratamentele de îndepărtare a tatuajelor să aibă cele mai bune rezultate.

Programează o ședință >

 

 

1. Ce presupune o consultație despre îndepărtarea tatuajelor?

Consultația este obligatorie înainte de orice fel de tratament pentru scoaterea tatuajelor și durează între 30 și 60 de minute. Consultația presupune discutarea istoriei medicale a pacientului, o evaluare a tatuajului, explicarea procedurii, enumerarea și descriererea riscurilor și beneficiilor, opțiunile pentru tratament, răspunderea la orice întrebări pe care clientul le are și stabilirea unui preț pe ședința. Clientul trebuie să aibă 18 ani împliniți în momentul consultației și trebuie să prezinte un certificat de identificare. Copiii nu au acces în momentul tratamentului ori consultației.

2. Cum se realizează ștergerea tatuajelor?

Laserul distruge particulele de pigment din profunzimea pielii, permițând sistemului imunitar să elimine în mod natural pigmentul. Tatuajul este estompat în straturi, tocmai de aceea sunt necesare mai multe tratamente pentru eliminarea tatuajelor și pentru rezultate vizibile.

3. Cât costă tratamentul de îndepărtare tatuaje?

Prețurile pentru un tratament de scoatere a tatuajelor variază între 75 și 500 de Euro, existând posibilitatea de a achiziționa unul dintre pachetele oferite de noi ce includ un număr de ședințe la un preț redus.

4. Cât de dureros este procesul de scoatere a tatuajelor?

Laserul emite lumina în fulgerări scurte numite pulsiuni. Impactul unei pulsiuni este descrisă ca senzația unei benzi de cauciuc ce plesnește pielea. Oferim mai multe modalități de diminuare sau dispariție totală a disconfortului în cadrul tratamentelor pentru eliminarea tatuajelor.

5. Tratamentul pentru scoaterea tatuajelor cu laser lasă cicatrici?

Riscul de apariție a cicatricilor în urma tratamentului pentru scoaterea tatuajelor cu laser este de 5%. Acest risc poate fi micșorat dacă pacientul urmează întocmai instrucțiunile date de către medic după procedura de îndepărtare. Acest risc poate crește la persoane cu pielea bronzată ori puternic pigmentată, persoane cu cicatrici keloidale, femei însărcinate, persoane care au urmat tratamente cu unele medicamente precum Accutate, persoane cu tulburări ale sistemului imunitar ori unele boli, persoane care au tatuaje în anumite zone ale corpului.

6. Câte ședințe sunt necesare pentru ștergerea tatuajelor?

Deși fiecare tatuaj este unic, majoritatea tatuajelor profesionale necesită între 5 și 10 ședințe pentru a fi îndepărtate. În cazul celor non-profesionale sunt necesare între 1 și 4 ședințe pentru ștergerea tatuajelor de acest fel. Sedintelese fac o dată la 6-12 săptămâni depărtare una de cealaltă. Numărul de ședințe de tratament depinde de cantitatea de cerneală, tipul ei, adâncimea cernelei, locația tatuajului, vârstă, culorile folosite dar și diferențele individuale ale stării de sănătate ce variază de la persoană la persoană.

7. Indiferent de culoare, procesul de îndepărtare a tatuajelor este același?

Nu. Cerneala neagră se îndepărtează cel mai ușor și eficient. Roșu, portocaliu, roz și culorile calde răspund bine la tratamentul de îndepărtare a tatuajelor. În cazul culorilor mov și galben rata de succes variază dar, în general, se îndepărtează ușor. În cazul culorilor verde și turquoise este mai dificilă îndepărtarea. Culorile asemănătoare cu tonul pielii, culoarea albă, machiajul permanent se pot înnegri la contactul cu laserul și trebuie testate înainte de începerea tratamentului pentru eliminarea tatuajelor.

8. Tatuajul va dispărea complet după tratamentul de îndepărtare cu laser?

În unele cazuri, da, dar trebuie ținut cont de faptul că există peste 100 de tipuri de cerneluri folosite în tatuaje, iar nu toate sunt standardizate. Fără o standardizare a cernelurilor, este foarte greu să prezicem în ce proporție se va realiza procesul de îndepărtare a tatuajelor.

9. Ce fel de îngrijire este necesară după un tratament pentru scoaterea tatuajelor cu laser?

Zona unde a fost folosit laserul se masează cu o cremă specială ce ajută procesul de vindecare. Pentru a o proteja, zona va fi bandajată. Zona tratată trebuie să fie curată și uscată în ziua tratamentului și, de asemenea, nu trebuie expusă razelor soarelui. Aceasta poate intră în contact cu apa a două zi, dar fără a o curăța. Pentru fiecare client, medicul va întocmi instrucțiuni de îngrijire după tratamentul pentru scoaterea tatuajelor cu laser.Ce spun clientii nostri
PROGRAMEAZĂ O ȘEDINȚĂ ACUM

Va rugam sa completati campurile necesare.