Stergem tatuaje

Scoatere tatuaj artistic

Tatuajele artistice folosesc o combinație de mai multe culori și pigmenți. Datorită cantității variabile de pigment și a complexității, în jur de 10 sau mai multe tratamente sunt necesare.

Programează o ședință >

Îndepartare tatuaj sprâncene

Tatuajele cosmetice sunt aplicate profesional și constau în pigmenți maro, negri și roșii. Un număr semnificativ de pigmenți pentru tatuajele cosmetice conțin dioxid de titan sau oxid de fier care pot să devină mai închiși la culoare în timpul tratamentului de îndepărtare a tatuajelor, dar apoi această colorație dispare definitiv.

 

Eliminare tatuaj buze

Scoaterea tatuajelor cu laser este o metodă eficientă pentru eliminarea tatuajelor cosmetice, în această categorie fiind și tatuajele de conturare a buzelor. Centrul nostru din Bucurestieste singurul loc specializat pe servicii de acest fel, iar rezultatele acestora sunt ireproșabile.

Programează o ședință >

Stergere tatuaj accidental

Creion de plumb, asfalt sau murdărie încastrată în piele pot lasă un tatuaj permanent. Ele sunt o consecință a unui accident care introduce resturi străine în piele. În funcție de modul distribuirii particulelor și al mărimii, tratamentele necesare pot să varieze dacă apelați la serviciile pentru scoaterea tatuajelor cu laser.

 

 

Despre tratamentele de îndepărtare a tatuajelor

Cu fiecare tratament urmează să vedeți o reducere a tatuajului. Numărul de tratamente depinde de calitatea și adâncimea aplicării tatuajului, de tipul de cerneală utilizată în tatuaj, de culoarea folosită și de intervalul de timp între tratamentele de îndepărtare a tatuajelor. Cele indiene cu cerneală grafit sunt cel mai ușor de îndepărtat, scoaterea tatuajelor cu laser având rezultate vizibile. Tatuajele profesionale necesită de obicei peste 10 ședințe, în timp ce tatuajele de amator necesită de obicei mai puține – circa 6. Toate ședințele se fac la distanță de minimum 6 săptămâni. Cernelurile dificil de șters sunt galben, verde și albastru deschis. Roșu și negru sunt cel mai ușor de șters. În majoritatea cazurilor, tatuajele sunt îndepărtate 95%.

Clinica Laser Eraser
Ce spun clientii nostri
PROGRAMEAZĂ O ȘEDINȚĂ ACUM

Va rugam sa completati campurile necesare.