Ai vreun regret? Suntem specialiști în tratamentul de laser pentru ștergerea tatuajelor!

Laser Eraser, De Laser Eraser
Miercuri, 22.03.2023

Ai vreun regret? Suntem specialiști în tratamentul de laser pentru ștergerea tatuajelor!

De ce este nevoie de mai mult de o ședință pentru a elimina un tatuaj cu laserul?

Este nevoie de mai mult de o ședință pentru a elimina un tatuaj cu laser, deoarece atunci când ți-ai făcut tatuajul, artistul tău tatuator a aplicat cerneala în straturi. Deoarece laserele sparg pigmentul de cerneală în particule mai mici, este nevoie de ceva timp între sesiuni pentru ca corpul tău să elimine cerneala. Pielea ta are nevoie de timp pentru a se vindeca. Dacă efectuati tratamente cu laser, procedura poate provoca uneori umflături și vezicule și poate modifica temporar culoarea pielii. Uneori, se pot dezvolta cicatrici superficiale sau pielea ta poate fi depigmentata permanent.


Procedura de indepărtare a tatuajului cu laser îmi va șterge complet tatuajul?

Procesul de îndepărtare a tatuajului pentru fiecare persoane este diferit. Este relativ obișnuit ca îndepărtarea tatuajului să nu îndepărteze complet un tatuaj. Dar unele proceduri de scoatere a tatuajului vor elimina complet tatuajul din corpul tău. Când stergerea tatuajelor nu are succes 100%, unele culori ale cernelei pentru tatuaje rezistă îndepărtarii tatuajului cu laser, iar unii pigmenti sunt prea adânci pentru ca laserele să poată ajunge, de exemplu. Anumite culori pot fi mai ușor de îndepărtat decât altele. Tatuajele albastre sau negre răspund bine la tratamentul cu laser, deoarece absorb mai bine lumina.


Pot face tratamentul de îndepărtare a tatuajelor acasă?

Există unele tipuri de tratamente pentru îndepărtarea tatuajelor la domiciliu care nu sunt recomandate de catre medici, deoarece vă pot deteriora pielea sau va pot provoca o infecție sau o alergie. Cremele pentru îndepărtarea tatuajelor sunt un tip de tratament la domiciliu în care aplicați o cremă pe piele la fel ca o loțiune de corp. Cremele pentru îndepărtarea tatuajelor pretind că descompun particulele permanente de cerneală din piele folosind substanțe chimice puternice. Succesul cremelor de îndepărtare a tatuajelor variază și mulți oameni se confruntă cu iritații ale pielii după utilizarea cremei.

Un alt tip de proces de îndepărtare acasă a tatuajelor este salabrasion, care este îndepărtarea straturilor superioare ale pielii folosind o frecare agresivă cu sare. Acest tip de îndepărtare a tatuajelor poate provoca durere sau poate duce la o infecție.

Dacă doriți să eliminați un tatuaj, vizitați un medic specialist Laser Eraser și nu încercați să vă îndepărtați singur tatuajul acasă.

Cât durează stergerea tatuajelor cu laser?

Fiecare tip de îndepărtare a tatuajului durează o perioadă diferită de timp, în funcție de dimensiunea, culoarea și locația tatuajului. Poate varia de la câteva minute pentru îndepărtarea tatuajului cu laser sau câteva ore pentru excizia chirurgicală. Este posibil să aveți nevoie de mai multe sesiuni de îndepărtare a tatuajelor, mai ales dacă alegeți îndepărtarea tatuajelor cu laser. Poate dura între șase și 12 vizite și uneori chiar mai multe,înainte de a vedea rezultate.

Cum îmi îngrijesc pielea după îndepărtarea tatuajului cu laser?

Medicul specialist sau chirurgul dumneavoastra va discuta instrucțiuni despre cum ar trebui să aveți grijă de pielea dumneavoastră după o procedură de scoatere a tatuajelor cu laser.

Puteți face duș a doua zi, dar cel mai bine este să evitați frecarea zonei afectate. De asemenea, ar trebui să acoperiți zona tratată cu protecție solară atunci când mergeți în aer liber. Încercați să nu va epilati după tratament, deoarece ar putea duce la cicatrici.

50% DINTRE ADULTII CU TATUAJE IȘI DORESC SĂ NU LE FI AVUT.

Astfel, noi le oferim un ajutor specializat prin îndepărtarea tatuajelor în Bucuresticu ajutorul laserului:

- ștergere tatuaj cosmetic – make-up tattoo

- ștergere tatuaj sprâncene și contur buze;

- ștergere tatuaj rezultat în urma unor accidete – tatuaje traumatice;

- ștergere tatuaj decorativ (albastru închis-negru răspund cel mai bine, apoi cele roșii, portocalii și mov; tatuajele verzi, galbene și bleu sunt cel mai dificil de îndepărtat).

 

Te așteptăm la Laser Eraser să începi tratamentul de laser pentru scoaterea tatuajelor!

Contactează-ne și hai

PROGRAMEAZĂ O ȘEDINȚĂ ACUM

Va rugam sa completati campurile necesare.