Despre tratamentul de indepartare a tatuajelor

Laser Eraser, De Laser Eraser
Luni, 22.05.2023

Despre tratamentul de indepartare a tatuajelor

Îndepărtarea tatuajelor este sigură?

DA, îndepărtarea tatuajului este o procedura sigură dacă îți îndepărtezi tatuajul la un medic autorizat sau certificat, care este specializat în stergerea tatuajelor cu laser.


Datorită tehnologiei de noua generatie, tratamentul de indepartare a tatuajelor cu sisteme laser a devenit mult mai eficienta, cu risc mai mic de formare a cicatricilor. Nu uitați că acest sfat este în general și nu ar trebui să înlocuiască îndrumările medicului dvs. Pentru detalii despre cazul dvs. specific, aranjați o vizită la un medic specialist cu experiență în stergerea  tatuajelor cu laser.


Care sunt beneficiile unei proceduri de îndepărtare a tatuajelor cu laser?

Beneficiile scoaterii tatuajelor cu laser includ:


Scapa eficient de tatuajele nedorite.

Îmbunătățiți-vă aspectul și încrederea în sine.

Timp limitat de recuperare după îndepărtarea cu laser.

O cantitate minimă de durere sau disconfort.

Este relativ sigur.


Care sunt riscurile sau complicațiile acestei proceduri de scoatere a tatuajelor?

Ca și în cazul oricărei proceduri, există riscuri potențiale asociate cu procedurile de îndepărtare a tatuajelor, care ar putea include:

Cicatrici.

Infecții.

Decolorarea pielii.

Iritație sau erupție cutanată.

Durere sau disconfort.

Nu ar trebui să încercați să vă îndepărtați singur tatuajul acasă. În cel mai bun caz, eforturile vor fi ineficiente. În cel mai rău caz, ar putea fi periculoase pentru sănătatea dumneavoastră.


Îndepărtarea tatuajelor într-un salon de tatuaje sau un spa, deși pare mai sigură decât remediile de la domiciliu, prezintă totuși unele riscuri. Un dermatolog instruit vă poate lua în considerare mai bine starea generală de sănătate și vă poate ghida în mod mai responsabil cu privire la cel mai sigur plan de tratament.


Îndepărtarea tatuajelor cauzează cicatrici?

Da, unele tipuri de procese de îndepărtare a tatuajelor pot cauza cicatrici. Puteți preveni probabilitatea apariției cicatricilor prin îngrijirea pielii după o procedură sau o sesiune de scoatere a tatuajului cu laser și urmând instrucțiunile de îngrijire ulterioară ale medicului.


RECUPERAREA ÎN URMA TRATAMENTULUI:

Câte ședințe sunt necesare pentru a elimina un tatuaj?

Numărul de ședințe necesare pentru a elimina un tatuaj depinde de dimensiunea și culoarea cernelii tatuajului tău. Este mult mai ușor să aplicați un tatuaj decât să eliminați unul. Pentru scoaterea tatuajelor cu laser, ar putea dura între șase și 12 ședințe înainte de a vedea rezultatele finale pe piele. Discutați cu medicul specialist despre câte ședințe ar putea fi necesare pentru a vă îndepărta tatuajul cu laser.

Cu fiecare tratament urmează să vedeți o reducere a tatuajului. Numărul de tratamente depinde de calitatea și adâncimea aplicării tatuajului, de tipul de cerneală utilizată în tatuaj, de culoarea folosită și de intervalul de timp între tratamentele de îndepărtare a tatuajelor. Cele indiene cu cerneală grafit sunt cel mai ușor de îndepărtat, scoaterea tatuajelor cu laser având rezultate vizibile. Tatuajele profesionale necesită de obicei peste 10 ședințe, în timp ce tatuajele de amator necesită de obicei mai puține – circa 6. Toate ședințele se fac la distanță de minimum 6 săptămâni. Cernelurile dificil de șters sunt galben, verde și albastru deschis. Roșu și negru sunt cel mai ușor de șters. În majoritatea cazurilor, tatuajele sunt îndepărtate 95%.

Articole recomandate


PROGRAMEAZĂ O ȘEDINȚĂ ACUM

Va rugam sa completati campurile necesare.